Vi byter namn till SISU Förlag

Vi på SISU Idrottsböcker har från och med 1:a februari bytt vårt namn till SISU Förlag för att spegla omfattningen av hela vår verksamhet som idrottens förlag. Sedan 1992 har SISU Idrottsböcker, idrottens förlag, verkat för att utveckla idrotten och förbättra hälsa och livskvalitet hos den breda allmänheten.

Det har varit en spännande resa från tryckt media med klassisk bokproduktion till att vi nu lägger allt större fokus på digitala lösningar. Den digitala utvecklingen utmanar oss ständigt att tänka om och lära nytt. Vi jobbar hårt för att ta fram utbildningsmaterial som är tillgängliga och pedagogiska – både i tryckt, digital och blandad form. Allt för att vara med och utveckla idrottens utbildningar.

Nu uppdaterar vi vår identitet och byter namn till SISU Förlag. Det gör vi för att visa på bredden i vårt utbud och i vår strävan efter att vara nyfikna med kvalité i fokus. ”Vårt nya namn SISU Förlag ligger bättre i linje med vår verksamhet och det känns både roligt och viktigt att ta det här steget. Nu speglar det nya namnet vår satsning på pedagogiskt och kvalitetssäkrat innehåll i rätt format” säger förlagschef Fredrik Enander.

Vad innebär det här för dig som kund eller samarbetspartner?

SISU Förlag kommer fortsatt jobba med att producera och tillhandahålla högkvalitativa utbildningsmaterial till idrotten, såväl tryckta som digitala. Vår webbshop och våra kontaktuppgifter har uppdaterats enligt följande:

  • Ny webbplatsadress:  sisuforlag.se (tidigare sisuidrottsbocker.se).
  • Nya epostadresser: namn.efternamn@sisuforlag.se (tidigare namn.efternamn@sisuidrottsbocker.se).

För att förenkla och förtydliga kommer info@sisuidrottsbocker.se att stängas ner. Under en övergångsperiod vidarebefordras mejlen från den adressen till kundtjänst. Framöver hänvisar vi till:

  • kundtjanst@sisuforlag.se för frågor kring beställningar och fakturor
  • support@sisuforlag.se för tekniska frågor

Det är också bra att uppdatera sparade länkar och bokmärken. Alla länkar till webbshopen omdirigeras från sisuidrottsbocker.se till sisuforlag.se, men vi uppmanar att uppdatera länkarna för att upprätthålla god funktion framöver.

Välkommen till oss på nya SISU Förlag!