Evy Nordström

1 titlar

Evy Nordström har efter eget spel på elitnivå, elitserie och landslag samt utbildning på specilaidrottslärarlinjen med handboll som gren (67-69), ägnat sig åt handbollen på många olika plan och sätt. Evy har varit tränare inom barn- och ungdomshandbollen under många år, framför allt under 60-70-80-talen (IK Bolton och Stockholmspolisens IF), damseniortränare under 80-och 90-talet såväl inom klubbhandboll (IFK Örebro, Stockholmspolisens IF, Huddinge HK, Eslövs IF, Lågan HK) såsom på landslagsnivå som assisterande förbundstränare till Gunnar Stockhammar samt till Rolf Nilsson.

Evy Nordström har arbetat som idrottslärare i ca 10 år på grundskolan i Stockholm, därefter som idrottslärarutbildare på GIH Örebro 77 – 81, GIH Stockholm 82 – 91 samt lärarutbildningen på Malmö Högskola 92 – 08. Evy har även startat upp Handbollgymnasium för flickor på Bergagymnasiet i Eslöv.

Förutom handbollen har Evy Nordström ett stort och brett idrottsintressse, där aktiviteter inom friluftsliv står högt på listan. De senaste 10-12 åren har även golf stått på programmet under den ljusa tiden av året!

Evy Nordström anser att glädje och gemenskap i idrotten är de absolut viktigaste grundstenarna för en sund och bra relation till sitt idottsutövande, oavsett om man hamnar inom ”elitidrotten” eller har idrotten som en vardagsdel av sitt liv.

Inga produkter hittades som motsvarar ditt val.