Malin Eggertz Forsmark

1 titlar

Malin Eggertz Forsmark är sedan 2004 ordförande i Svenska Gymnastikförbundet och ledamot i Europeiska Gymnastikförbundets styrelse samt vice ordförande i Lillsveds Idrottsfolkhögskola.

Malin är beteendevetare från Stockholms Universitet och driver sitt eget företag med inriktning på projektutveckling och kommunikation. Bland uppdragsgivarna finns såväl det lilla företaget som större organisationer och kommuner.

Under nittiotalet arbetade Malin som projektledare för Riksidrottsförbundet (RF) i samband med en omfattande översyn av organisation och idéprogram. Hon ansvarade också för kontakter med de Nationella Olympiska Kommittéerna (NOC) under Stockholms-OS kampanj och var därefter anställd av Våga Vinna AB som projektledare för Olympialaget.

Malin har en stor erfarenhet av styrelsearbete på olika nivåer från skol- och universitetsföreningar till bostads- och föräldrakooperativ. Hon var ledamot i SISU Riks valberedning mellan 2001-2007 samt styrelseledamot i Sveriges Olympiska Kommitté 2006-2009.

Inga produkter hittades som motsvarar ditt val.