Stefan Falk

1 titlar

Stefan har arbetat i USA och Europa med frågor kring organisatorisk effektivitet och ledarskap sedan mitten av 1990-talet. Han har en bakgrund från McKinsey & Company där han specialiserade sig på områden som organisation, ledarskap och förändringsledning. Han arbetade främst med klientorganisationer som stod inför stora förändringar.

Efter tiden på McKinsey har Stefan haft ett antal olika ledande chefsroller inom större företag, från Chief Financial officer till Chief of Staff. I alla de här rollerna har han varit ansvarig för att förbättra företagets resultat och organisatoriska effektivitet. Hans huvudfokus i de här rollerna har varit att radikalt förbättra ledarnas färdigheter, inte minst i att ge ledarna kunskap och verktyg för att få ut full potential av sig själva och sina medarbetare.

Sedan 1997 har Stefan byggt ett nätverk av ledande vetenskapsmän och vetenskapskvinnor inom neurovetenskap, beteendevetenskap och psykologi. En av hans mentorer under många år har varit Mihaly Csikszentmihalyi, professor vid The Peter Drucker Graduate School of Management i Kalifornien och författare till bland annat Finding Flow.

Under de senaste fem åren har Stefan arbetat som prestations- och utvecklingshandledare för ledare i näringslivet och för idrottare och coacher på junior- och elitnivå. Vid sidan av klientarbete driver han också projektet ”The Coach of the Future in sports.

Foto: Eva Lindblad

Inga produkter hittades som motsvarar ditt val.